Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Biosept, apă de gură, 250ml Fares

Biosept, apă de gură, 250ml Fares
Biosept, apă de gură, 250ml Fares

Biosept conține 6 plante și 8 uleiuri esențiale care contribuie la distrugerea microorganismelor patogene.


Producător: Fares
SKU :1007
29,00 lei
Valoare TVA 4,63 lei
29,00 lei
Valoare TVA 4,63 lei
Descriere

Beneficii:
Efect puternic antiviral
Calmant în caz de iritare a gurii şi gingiilor
Fără fluor, parabeni
Fără coloranţi și parfum sintetic
Efect puternic antiviral. Echinacea, fructele de soc, lemnul dulce, frunzele de măslin, astragalusul și uleiurile esenţiale alese în formula acestui produs au dovedit în studii acţiune asupra mai multor tipuri de virusuri printre care şi cele respiratorii.
Calmant în caz de iritare a gurii şi gingiilor. Lemnul dulce şi salvia reduc durerile și iritația de la nivelul gurii şi gingiilor. Efectele se simt de la primele administrări.
Împrospătează respirația. Uleiurile esențiale de mentă, lămâie şi eucalipt au un efect de curăţare şi purificare a gurii şi a respiraţiei.

Mod de administrare:

  • Copii 7-14 ani : Se umple pana la jumatate dozatorul (prin presarea sticlei) cu apă de gură şi se completează cu apă. Se clăteşte energic timp de 30-60 secunde. Nu se înghite. Se utilizează de 2-3 ori pe zi.
  • Adulți: Se umple dozatorul (prin presarea sticlei) cu apă de gură şi se clăteşte energic timp de 30-60 secunde. Nu se înghite. Se utilizează de 2-3 ori pe zi.
  • A se agita înainte de utilizare!
  • A se păstra la loc uscat şi răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.

Compozitie:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Echinaceae herba hydroalcoholic extract, Sambuci fructus hydroalcoholic extract, Liquiritiae radix hydroalcoholic extract, Oleae folium hydroalcoholic extract, Salviae herba hydroalcoholic extract, Astragalus extract, Polysorbate 80, Citrus limon peel oil, Mentha piperita leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Cinnamal, Eucalyptus globulus leaf oil, Illicium verum seed oil, Citrus bergamia peel oil, Eugenia caryophyllus bud oil, Potassium sorbate.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP